Alle gelaatsverzorgingen

 

Geniet van verschillende gelaatsverzorgingen zowel voor vrouwen als mannen.

Meso BRONS gelaatsverzorging

“Enkel en alleen maar genieten”

Basis verzorging aangepast aan jouw huidtype.
Geen epilatie en zwarte puntjes verwijderen

70,00 EUR


Meso ZILVER gelaatsverzorging

“Aangepast aan uw huidtype”

Uitgebreide verzorging aangepast aan jouw huidtype.
Inclusief epilatie wenkbrauwen

90,00 EUR


Meso GOUD gelaatsverzorging

“All-in verzorging, een complete cocktail van genieten”

Uitgebreide verzorging aangepast aan jouw huidtype.
Inclusief alle gezichtsepilaties en massage armen tijdens masker

105,00 EUR

Specifiekere gelaatsverzorgingen

Aquapeel Hydrafacial

Het AquaPeelapparaat, ontworpen om de huid een diepe reiniging te geven. Dode huidcellen, talg en zwarte puntjes worden opgezogen, terwijl er tegelijkertijd hydraterende lotions worden ingesluisd. Dé perfecte eerste stap voor elke gelaatsverzorging.

Hifu

Een gelaatsbehandeling gebaseerd op de dermo-esthetiek. Deze behandeling maakt het mogelijk een liftend effect te verkrijgen zonder een operatie te ondergaan.

Meso Microneedling

Microneedling wordt als huidverbeterende behandeling ingezet om de huid steviger, voller en egaler te maken. Door middel van een speciale pen worden microkanaaltjes in de huid gemaakt, zonder ze te beschadigen, zodat de natuurlijke wondheling wordt gestimuleerd. Tijdens dat natuurlijk proces maakt onze huid collageen en elastine aan en stimuleer je anti-aging van binnenuit.

Mesopeel

Mesopeel is een professionele en krachtige, chemische peeling. Door de sterk exfoliërende werking, wordt in no-time de bovenste, beschadigde huidlaag verwijderd. Met aangepaste Mesopeels worden verschillende huidproblemen aangepakt.

Mesoéclat

Wil jij graag op huidveroudering werken? Dan is Mesoéclat de behandeling bij uitstek. Het is de facelift zonder snijden. Door een combinatie van specifieke Mesopeels en microneedling kunnen de actieve stoffen dieper penetreren in de huid. Mesoéclat werkt tot in de diepere huidlagen en focust daarmee op celvernieuwing. Je huid krijgt een hydratatieboost die zorgt voor een echte coup d'éclat.

Meso-âge élements

De Age-Elements verzorging van Mesoestetic is een hoogstaande anti-aging gelaatsverzorging die tegelijkertijd zeer ontspannend is en fantastische resultaten geeft naar o.a. vermindering van rimpels & fijne lijntjes, hydratatieboost, versteviging van de huid, bindweefselverbetering,...

Meso ogen

Dit is een oogcontourverzorging die speciaal ontwikkeld werd voor de professionele behandeling van de zone rond uw ogen. Deze zone is bijzonder kwetsbaar. Global Eyecon maakt gebruikt van specifieke oogproducten die door de huid en de ogen uitstekend worden verdragen.

Microdermabrasie

Een microdermabrasiebehandeling is een mechanische peeling waarbij gebruik gemaakt wordt van fijne aluminiumkristallen die op de huid geprojecteerd worden. Hierbij worden dode huidcellen verwijderd van de bovenste huidlaag & vervuilde poriën weer diep gereinigd.

Huidanalyse

Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse Eve M is een technologisch wonder en behoort tot de nieuwste generatie huidanalyse-apparatuur dat in staat is jouw huidtype te analyseren en zo een beter inzicht te geven over welke behandelingen perfect bij jouw type huid gaan.