Onze gelaatsverzorgingen

 

Geniet van verschillende gelaatsverzorgingen zowel voor vrouwen als mannen.

Crystal Clear microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Een microdermabrasiebehandeling is een mechanische peeling waarbij gebruik gemaakt wordt van fijne aluminiumkristallen die op de huid geprojecteerd worden.

Hierbij worden dode huidcellen verwijderd van de bovenste huidlaag & vervuilde poriën weer diep gereinigd.

Onzuiverheden & zwarte puntjes bij een microdermabrasiebehandeling worden verwijderd waardoor jij een egaal & glad huidoppervlak bekomt & je huid heel diep gereinigd is.

Daarnaast kan je na de peeling nog een versteviging krijgen van de gelaatsspieren met hetzelfde toestel waarbij de spieren gestimuleerd worden om opnieuw sterker te worden.

Is een microdermabrasiebehandeling pijnlijk?

De microdermabrasiebehandeling is volledig pijnloos omdat CRYSTAL CLEAR microdermabrasie gebruik maakt van de fijnste aluminiumkristallen die er zijn waardoor je zelfs ook de contour rond je ogen heel dichtbij kunt mee-peelen & zelfs de hals volledig wordt meegepeeld.

De huid wordt 25 tot 30 micron verdund waardoor de huid gestimuleerd wordt sneller nieuwe huidcellen aan te maken dan gewoonlijk.

Ongeveer rond je 30ste levensjaar vernieuwt je bovenste huidlaag om de 30 dagen. Ben je 40 jaar dan gebeurt dit maar om de 40 dagen & na een microdermabrasie behandeling gaat deze celvernieuwing dus sneller waardoor je huid egaler wordt.

Hoeveel behandelingen microdermabrasie heb ik nodig?

Je kan deze behandeling éénmalig uitvoeren om je huid eens heel grondig te reinigen of je kan de microdermabrasie ook eens in kuurvorm volgen van 3 à 5 beurten met telkens 2 weken tussen voor een optimaler resultaat.

Bij welke huidtypes kan de microdermabrasie toegepast worden?

Omdat de microdermabrasie van CRYSTAL CLEAR gebruik maakt van hele fijne aluminiumkristallen kan de behandeling bij ALLE huidtypes toegepast worden.

In het bijzonder voor mensen die ook graag make-up dragen worden hierbij de poriën eens grondig gezuiverd. En natuurlijk ook bij acné, vette of gemengde huidtypes is dit een echte aanrader.

Microdermabrasie zuiverend 70,00 EUR
Microdermabrasie zuiverend + anti-rimpel 90,00 EUR

Alle gelaatsverzorgingen

Overzicht van alle gelaatsverzorgingen

Ontdek hier een overzicht van alle gelaatsverzorgingen die ik aanbied.