Onze gelaatsverzorgingen

 

Geniet van verschillende gelaatsverzorgingen zowel voor vrouwen als mannen.

Aquapeel hydrafacial

Ontdek mijn nieuwste AquaPeel apparaat, ontworpen om de huid een diepe reiniging te geven. Dode huidcellen, talg en zwarte puntjes worden opgezogen, terwijl er tegelijkertijd hydraterende lotions worden ingesluisd. Dé perfecte eerste stap voor elke gelaatsverzorging.

Dit hydro dermabrasie apparaat is een niet-invasieve reinigings-, hydratatie- en revitalisatiemethode van het gelaat. Ze combineert reiniging, hydratatie, anti-aging, verheldering en antioxiderende bescherming.

Voor wie?

Iedereen die nood heeft aan een diepe reiniging, last heeft van verstopte poriën, last heeft, of die opzoek zijn naar een heldere teint

Behandelzones

Gelaat, hals, decolleté

Hoe werkt het?

Het opzuigen van onzuiverheden, op basis van water en microbelletjes, is een combinatie van niet invasieve technieken. Deze maken een diepe reiniging mogelijk door onzuiverheden, dode huid, zwarte puntjes en keratineresidu’s in de haarfollikels af te schilferen en weg te voeren.

De haarfollikels worden vervolgens gehydrateerd en gevoed, zodat de huid er weer zacht en schitterend uitziet.

Het handvat van het apparaat is voorzien van een spiraalvormig opzetstuk, waardoor het gedurende de hele sessie in contact kan blijven met de huid.

Wat maakt deze gelaatsverzorging zo effectief?

Wat deze behandeling zo efficiënt maakt is de combinatie van reiniging en het tegelijkertijd insluizen van huidverbeterende lotions. De huid wordt dus gereinigd én gevoed op basis van wat die op dat moment nodig heeft.

Wil je een heldere teint, heb je simpelweg nood aan een diepe reiniging?
Dat kan namelijk allemaal perfect behandeld worden met dit dermabrasie apparaat.

Daarnaast kan heel eenvoudig de zuigkracht en de hoeveelheid vloeistof oftewel lotion aangepast worden, waardoor de gelaatsverzorging 100% op maat van jou kan worden afgestemd.

Wat zijn de resultaten?

Je wandelt na deze behandeling buiten met een mooie glowy en gehydrateerde teint, diep gezuiverd van comedonen, zwarte puntjes, overtollige talg en dode huidcellen. Hydro microdermabrasie kan als behandeling op zich worden gekozen en is daarnaast ook de ideale eerste stap voor andere gelaatsverzorgingen zoals de hifu.

Voordelen

✔️ De probleemhuid wordt diep gereinigd
✔️ Ideaal voor de vette huid met grote poriën
✔️ Hydrateerd de droge huid
✔️ Helpt bij de huidvernieuwing
✔️ Verwijdert comedonen, zwarte puntjes, dode huidcellen, ingegroeide haartjes
✔️ Verkleint de poriën
✔️ Instant glowy effect

 

Aquapeel hydrafacial zonder epilatie 95,00 EUR
Aquapeel hydrafacial met epilatie 107,00 EUR

Alle gelaatsverzorgingen

Overzicht van alle gelaatsverzorgingen

Ontdek hier een overzicht van alle gelaatsverzorgingen die ik aanbied.